werkgevers

Kortlopende trajecten op maat.

Een bedrijf vaart wel bij medewerkers die goed in hun vel zitten. Juist zij maken het verschil. Maar wat als ze zijn uitgevallen of op het randje hiervan zitten? Stress, burn-out en ook fysieke klachten zijn veelgehoorde uitingsvormen en hoeven niet eens werk gerelateerd te zijn. Dit vraagt om counseling.

 

ONLINE KENNISMAKING & COUNSELING VIA VIDEOBELLEN MOGELIJK

Eigenwijs Counseling biedt kortlopende trajecten op maat voor individuele medewerkers. In mijn counseling richt ik mij op merkbare duurzame verandering. De weg daar naartoe kenmerkt zich door bewustwording, inzicht, intrinsieke motivatie, leren hoe en ja…wat tijd.
Mijn werkwijze is vooral gebaseerd op NLP, Sociaal Panorama, IEMT, Voice Dialogue, BML en Ericksoniaanse hypnose,  Hierbij maak ik onder meer gebruik van gesprekstechnieken, metaforen, fysieke oefeningen, visualisaties en trance.

Wil je weten of ik iets voor één of meer van je medewerkers kan betekenen? Bel 06 11 085 225 of mail mij voor een afspraak. Ik kom graag bij je langs om je persoonlijk te ontmoeten en je te informeren over de mogelijke oplossingen voor jouw bedrijf, de precieze opzet van een traject en de vergoeding die ik daarvoor vraag.

 

kennismaking

Een essentieel aspect van de counseling is dat het ‘klikt’ tussen de medewerker en mij. Dit is de basis voor onze samenwerking waarin veiligheid en vertrouwelijkheid centraal staan. Als het klikt en als blijkt dat mijn deskundigheid aansluit bij de hulpvraag van de medewerker dan vindt het intakegesprek plaats.

intake

Tijdens het intakegesprek, dat dient als nulmeting, komt in ieder geval het volgende aan de orde: Welke hulpvraag heeft de medewerker? Welke ontwikkeling ziet de leidinggevende graag bij de medewerker? Welke leerdoelen zijn van belang? Welke initiële aanpak stel ik als counselor voor?

counseling

Het counselingtraject bestaat doorgaans uit 5 individuele sessies van 1,5 à 2 uur per sessie. De sessies vinden plaats in een frequentie van circa 1 sessie per 2 à 3 weken. Na afloop van iedere sessie geef ik of geeft de medewerker zichzelf een opdracht mee voor de komende periode.

evaluatie

Tijdens het evaluatiegesprek worden de resultaten van de counseling besproken en andere in het kader van het traject relevante zaken. Het evaluatiegesprek vindt uiterlijk 2 weken na afloop van de laatste counselingsessie plaats.

Door de sessies is mijn zelfvertrouwen sterk gestegen. Ik ga nu zonder stress het ongewisse in.
BB

Field Service Technician Oil & Gas

Dankzij de hands-on behandelingen / training was ik weer binnen no-time mezelf en dankzij een paar simpele tools blijft dat ook zo!!
Ondernemer

Mijn traject bij Eigenwijs Counseling begon met mijn hulpvraag om te helpen bij een volgende stap in mijn carrière na meer dan 20 jaar in management functies bij pensioenverzekeraars. De geboden prettige, integere en professionele counseling heeft mij na een aantal intensieve sessies gebracht bij inzicht in eigen kernwaarden, hoe ik naar mezelf kijk, waar ik goed in ben, waar ik minder goed in ben en vooral wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Dit heeft mij geholpen bij het maken van een bewuste keuze voor een nieuwe baan.
Marianne

Business Risk Manager