particulieren

Elk mens is uniek. Jij bent uniek.

Elk mens is uniek. Jij bent uniek. Daarom geen standaard aanpak. Ik luister naar je en stel vragen. Ik zet je aan het denken, voelen en doen. Mijn begeleiding richt zich op jouw ervaring en inzicht. Er ontstaat ruimte voor keuze, jouw keuze.

 

werkwijze

De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Belangrijk is dat het klikt tussen ons en dat wij van elkaar weten wat onze verwachtingen zijn. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend, duurt maximaal een half uur en er worden geen kosten voor in rekening gebracht.

Kies je vervolgens voor counseling dan beginnen we met een uitgebreide intake waarin we helder krijgen waar je tegenaan loopt en wat je leerdoelen zijn. Je bepaalt zelf steeds of en wanneer een volgende counselingsessie plaatsvindt. De ervaring leert dat mensen gemiddeld 5 tot 7 sessies nodig hebben. Een sessie duurt 1,5 à 2 uur.

methodieken

In mijn counseling hanteer ik methodieken zoals NLP, Ericksoniaanse hypnose en Sociaal Panorama. Hierbij maak ik onder meer gebruik van gesprekstechnieken, metaforen, fysieke oefeningen, visualisaties en trance.

De gesprekken met Paula hebben mij geholpen op een andere manier naar situaties te kijken en meer inzicht te krijgen. Op een respectvolle manier confronterend en met een goede dosis humor!

Henny

 

Kennismaking: gratis, half uur

Losse sessies: 85 euro per uur inclusief BTW

 

Vergoeding en hoogte van de vergoeding zijn afhankelijk van de afgesloten aanvullende polis. Iedere zorgverzekeraar hanteert zijn eigen voorwaarden. De volgende zorgverzekeraars vergoeden in 2016:

 

Menzis, CZ, CZ Direct, Delta Lloyd, Ohra, Achmea, Zilveren Kruis, Avéro, FBTO, OZF, Agis, ONCZ, VvAA en PNO Zorg

Informeer zelf bij je zorgverzekeraar wat in jouw situatie van toepassing is en benoem hierbij de volgende registratienummers van Eigenwijs Counseling:

  • VIV registratie 1907678
  • AGB code praktijk 90054970
  • AGB code behandelaar 90046345
  • SHO registratie (CPION) 113557-98520

Neem ook contact op met je zorgverzekeraar als deze niet in het bovenstaande lijstje staat. Het kan zijn dat ze de consulten van Eigenwijs Counseling toch vergoeden.

 

Paula heeft mij op haar geheel eigen wijze geholpen snel inzicht te krijgen in wat mij heeft belemmerd mezelf te zijn. Lichtvoetig, vol zelfvertrouwen en met een opgeruimd hoofd ga je bij Paula weg! Ik kan het aanbevelen, als je ergens mee worstelt, samen met Paula op ontdekkingstocht te gaan.

IdH

Paula brengt op een integere wijze, met kennis en inlevingsvermogen, lucht in de problematiek. Hierdoor ben ik in staat om de dingen anders te zien en te ervaren, het probleem los te laten en voel ik me na afloop rustig en in mijn kracht staan. Petra