particulieren

Elk mens is uniek. Jij bent uniek.
 

Elk mens is uniek. Jij bent uniek. Daarom geen standaard aanpak. Ik luister naar je en stel vragen. Ik zet je aan het denken, voelen en doen. Mijn begeleiding richt zich op jouw ervaring en inzicht. Er ontstaat ruimte voor keuze, jouw keuze.

 

werkwijze

De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Belangrijk is dat het klikt tussen ons en dat wij van elkaar weten wat onze verwachtingen zijn. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en duurt maximaal een half uur. Er worden geen kosten voor in rekening gebracht.

Kies je vervolgens voor counseling dan beginnen we met een uitgebreide intake. Hierin krijgen we helder waar je tegenaan loopt en wat je leerdoelen zijn. Je bepaalt zelf steeds of en wanneer een volgende counselingsessie plaatsvindt. De ervaring leert dat mensen gemiddeld 5 tot 7 sessies nodig hebben. Een sessie duurt 1,5 à 2 uur.

Meer weten? Bel of mail mij gerust!

methodieken

In mijn counseling hanteer ik methodieken zoals NLP, Sociaal Panorama, IEMT, Voice Dialogue, BML en Ericksoniaanse hypnose, Hierbij maak ik onder meer gebruik van gesprekstechnieken, metaforen, fysieke oefeningen, visualisaties en trance. Kenmerkend is mijn praktische en ervaringsgerichte manier van werken.

Kennismaking: gratis, half uur

Losse sessies: 85 euro per uur inclusief BTW

Omdat iedere zorgverzekeraar zijn eigen voorwaarden hanteert, kun je bij de zorgverzekeraar navragen of de factuur/nota van je behandeling vergoed wordt. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte van de vergoeding aan jouw afgesloten aanvullende verzekering.

Hoewel het woord ‘counseling’ in mijn praktijknaam zit, wordt mijn begeleiding officieel als ‘overige psychosociale therapie’ aangemerkt. Goed om te weten omdat ‘counseling’ namelijk niet wordt vergoed. Tevens extra vermelden dat ik lid ben van Beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde).

Relevante gegevens voor de zorgverzekeraar:

  • Prestatiecode 24504 ‘overige psychosociale therapie’
  • Beroepsvereniging VIV registratie 1907678
  • AGB code praktijk 90054970
  • AGB code behandelaar 90046345
  • SHO registratie (CPION) 113557-98520 (Psychosociale Basiskennis volgens de PLATO eindtermen)

 

De gesprekken met Paula hebben mij geholpen op een andere manier naar situaties te kijken en meer inzicht te krijgen. Op een respectvolle manier confronterend en met een goede dosis humor! Henny

Paula heeft mij op haar geheel eigen wijze geholpen snel inzicht te krijgen in wat mij heeft belemmerd mezelf te zijn. Lichtvoetig, vol zelfvertrouwen en met een opgeruimd hoofd ga je bij Paula weg! Ik kan het aanbevelen, als je ergens mee worstelt, samen met Paula op ontdekkingstocht te gaan. IdH

Paula brengt op een integere wijze, met kennis en inlevingsvermogen, lucht in de problematiek. Hierdoor ben ik in staat om de dingen anders te zien en te ervaren, het probleem los te laten en voel ik me na afloop rustig en in mijn kracht staan. Petra