over eigenwijs

Paula Sprenkels-Bontje is Eigenwijs Counseling.

Dag!

Eigenwijs Counseling is Paula Sprenkels-Bontje (1966)

Mijn uitdaging is steeds in verbinding met mezelf te zijn om van daaruit te kunnen verbinden met anderen. Als dat lukt dan kan ik iets aanraken bij mensen. En in dat iets zit alles. Want een kleine verschuiving in een gedachte, een handeling of een gevoel kan net die ruimte geven die nodig is om dat wat vast zit weer in beweging te krijgen en nieuwe mogelijkheden te gaan ervaren. Daar word ik blij van!

Ik heb ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Contact en optimale samenwerking zijn daarbij steeds mijn drijfveren geweest. Om nog meer mensgericht bezig te kunnen zijn ben ik in 2009 met mijn eigen counselingpraktijk gestart. Dit na voltooiing van de NLP Master opleiding en de 2-jarige beroepsopleiding tot Counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Tot op de dag van vandaag volg ik opleidingen om bij te blijven in mijn vakgebied. Een overzicht hiervan vind je op mijn LinkedIn profiel. Het leukste is om dat wat ik leer direct in te zetten voor de persoonlijke ontwikkeling van mijn klanten.

Heb je het idee dat ik iets voor je kan betekenen? Of wellicht een gevoel dat dit het goede moment is? Bel of stuur mij een mail.

Als zwaartekracht

Te machtig is

Dan kan

Lucht

Een toevlucht zijn

Maar het mooiste

Is toch wel

Het midden

Waar je voeten

De aarde vinden

Je hoofd

De wolken

En je werkelijk kan

Verbinden

 

Paula 31|12|2019