over eigenwijs

Paula Sprenkels-Bontje is Eigenwijs Counseling.

Dag!

Eigenwijs Counseling is Paula Sprenkels-Bontje (1966)

 

Mijn uitdaging is steeds in verbinding met mezelf te zijn om van daaruit te kunnen verbinden met anderen. Als dat lukt dan kan ik iets aanraken bij mensen. En in dat iets zit alles. Want een kleine verschuiving in een gedachte, een handeling of een gevoel kan net die ruimte geven die nodig is om dat wat vast zit weer in beweging te krijgen en nieuwe mogelijkheden te gaan ervaren. Daar word ik blij van!

Ik heb ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Contact en optimale samenwerking zijn daarbij steeds mijn drijfveren geweest. Om nog meer mensgericht bezig te kunnen zijn ben ik in 2009 met mijn eigen counselingpraktijk gestart. Dit na voltooiing van de NLP Master opleiding en de 2-jarige beroepsopleiding tot Counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Tot op de dag van vandaag volg ik opleidingen om bij te blijven in mijn vakgebied. Een overzicht hiervan vind je op mijn LinkedIn profiel. Het leukste is om dat wat ik leer direct in te zetten voor mijn persoonlijke ontwikkeling en die van mijn klanten.

Behalve in mijn praktijk aan huis werk ik als vrijwilliger bij Learn2Work en bij Almere On Stage. Beide projecten geven ieder op hun geheel eigen wijze jongeren een oriëntatie op de toekomst.

‘De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze te creëren.’
– Peter F. Drucker